Zeggingskracht

Welkom bij Dramaplaats, theaterwerkplaats voor zeggingskracht

In een mix van spel- en vertelkunst help ik individuen, jongeren (PO bovenbouw tm HBO) en allerlei teams eigenheid met expressie te onderzoeken en vorm te geven. Op mijn werkplaats ontwikkel je je als vaardig verteller of presentator, en als publiek. Daarnaast bied ik dynamische spelworkshops waarin de groep zich bewust wordt van het eigen narratief.

Dramaplaats gaat uit van wie je in wezen bent in een reeks gebeurtenissen en start zo de creatieve route naar zeggingskracht. Of het om zelfbeeldvorming gaat door een persoonlijke en podiumwaardige vertel-act te maken, de vaardigheid een authentieke presentatiestijl te ontwikkelen of om bewustwording in de groep te creëren, Dramaplaats vliegt het zowel ambachtelijk als ook met humor en diepgang aan. Het gebruik van de ruimte als performanceplek speelt daarbij een belangrijke rol. Soms wordt film, fotografie of schrijfkunst ingezet.

Vertel eens, wil je als individu je nek uitsteken door je eigen beleving te laten resoneren in een persoonlijk verhaal? Wil je je mentorklas of team de ruimte geven zich door vertelkunst te vormen, of via speltraining hun presentatievaardigheid helpen bevorderen? Is het tijd een groep in een dynamisch groepsportret zich bewust te laten worden van wat hen typeert? Bekijk hieronder de mogelijkheden of ga naar WORKSHOPS.

Nora van Dam

VERTELKUNST

Vertelworkshops van een dag (leer vertellen) of twee dagen (leer persoonlijk vertellen) zijn er het hele jaar voor individuen. Check de DATA. Doelgroepen of thematiek, bv. vrouwen, ouderschap, genderidentiteit, herstel, rouw en meer, kunnen op AANVRAAG, net als workshops voor op school of een team.

Klik voor meer info op PERSONAL STORYTELLING

PRESENTATIEVAARDIGHEID

Workshops presentatievaardigheid zijn er voor jongeren vanaf 10 jaar (bovenbouw basisschool t/m HBO), maar ook voor (semi)professionele teams en voor organisaties. Ze zijn op AANVRAAG en dus op maat. Je kunt via dit formulier ook vrijblijvend overleggen.

Klik voor meer info op PRESENTATIEVAARDIGHEID

GROEPSPORTRET

Workshops groepsportret zijn er voor jongeren vanaf 10 jaar (bovenbouw basisschool t/m HBO), maar ook voor (semi)professionele teams en voor organisaties. Ze zijn op AANVRAAG en dus op maat. Je kunt via dit formulier ook vrijblijvend overleg.

Klik voor meer info op GROEPSPORTRET.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: